mandag 29. april 2013

Et sted jeg drar tilbake til: Mustafas, Berlin

På en gate ved Mehringdamm U-Bahn stasjon i Berlin, ligger det ei lita bu. Heldigvis er den lett å få øye på fordi det alltid er lang kø foran den.

Den som venter på noe godt...


Döner et tyskernes variant av kebab. Mange steder i Berlin vil nok si at de har byens beste. Jeg har uansett funnet min perle. Berlinerne kåret den til byens beste i 2011. Her er alt ferskt. Kombinasjonen av nydelige grønnsaker, stekt potet, gode sauser, ferskt kyllingkjøtt og fetaost gjør dette til gourmet selv om det er mat rett fra gata, fast food og veldig billig. Og bare så det er sagt: dette kan ikke sammenlignes med norsk kebab. Folk som til vanlig ikke liker kebab har fått en heftig god opplevelse hos Mustafas.


De gangene jeg har vært her har det vært veldig lang kø. Men det er en kiosk som ligger ved siden av. Her er er det mulig å kjøpe seg noe å drikke som kan nytes i køen til Mustafas. Et godt tips: bestill med alt på!

Sted: Mustafas Gemüse Kebab, Berlin

Adresse: Mehringdamm 32


1 kommentar:

  1. Hei,

    Jeg ser etter annonsepartnere for mitt nettverk av norske poker og casino sider, og lurer på om dette kunne være interessant?

    Vi driver med SEO, så bannerannonser er desverre ikke aktuelt. Det vi altså er ute etter er en annonse i form av en artikkel (helst med relevant innhold), med helt enkle tekstlinker. Et forslag er at innlegget kan være tilknyttet reise og reisedestinasjoner.

    For å gi et eksempel fra en helt annen side så har vi f.eks. gjort ordet "nettpoker" til en link i en setning om at Trond Giske er sterk provosert av Petter Northugs deltakelse i poker-NM.



    Vi er fleksible på pris, har i utgangspunktet ingen budsjettbegrensninger, og tilpasser oss gjerne om du har format preferanser.


    Kunne dette være aktuelt for fyker.blogspot.no? Eller har du andre nettsteder det evt. er relevant for? Isåtilfelle hører jeg gjerne fra deg!



    Med vennlig hilsen,
    Mona Svensen

    SvarSlett